- Service auto -

GOBLLIN SERV este la dispozitia dumneavostra inca din 2005 cu o gama larga de servicii pentru orice marca auto, autorizat RAR. Echipa noastra este formata din oameni cu o experienta in domeniul auto de peste 20 de ani. 
 
 

service

Printre servicii amintim:

Lucrari de mecanica

Lucrari de tinichigerie

Statie ITP

Diagnoze auto

Lucrari de climatizare

Masina la schimb

Asistenta rutiera ( colaboratori)

Asigurari RCA, Casco, Locuinte etc. la orice societate de asigurari si asistenta in asigurari


 

Lucrari de mecanicaservice2

Realizăm intervenţii de mecanică, la motor, la cutia de viteze, reglaj faruri si operaţii de întreţinere curentă.

Angajatii noştri sunt pregătiţi pentru a detecta şi remedia toate defecţiunile electrice si electronice care pot apărea la autoturismul dvs. Dotaţi cu aparatură pentru toate tipurile de maşini, putem interveni rapid şi eficient în eliminarea defecţiunilor şi efectuarea reglajelor într-un timp foarte scurt şi cu profesionalism.

Pentru piesele de schimb şi pentru lucrările realizate în unitatea noastră, beneficiaţi de garanţie conform legislaţiei în vigoare.

 

 


 

service3

Lucrari de tinichigerie

La service-ul nostrum puteti repara, reconditiona sau remedia autoturismul dumneavoastra.

In vederea reconditionarii autoturismului dvs., va stam la dispozitie pentru consiliere gratuit.

 

 

 

 

 


 

Statie ITP

service4
Program ITP:
Luni – Vineri ( 9:00 – 17:30 )
Inspecţia tehnică periodică (ITP) este o verificare tehnică a autovehiculului care atestă capacitatea acestuia de a participa în condiţii de siguranţă la trafic.

ITP-ul este obligatoriu – iar lipsa lui se sancţionează cu puncte penalizare, puncte amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare, verificarea ulterioară a autovehiculului în vederea redobandirii talonului efectuându-se numai la R.A.R.

Diagnoze auto

În atelierul nostru utilizăm un aparat de diagnoză Bosch KTS 550, Launch X431V si Autocom 2017 care permit depistarea erorilor prin vizualizarea semnalelor transmise de senzori la computerul autoturismului.
Pret diagnoza: 50 RON

Lucrari de climatizare

Sistemul de climatizare utilizează un principiu fizic simplu: Fluidul refrigerant (freonul) absoarbe căldura prin trecerea din starea lichida în starea gazoasă şi eliberează cadură la tecerea din starea gazoasă în starea lichidă.
Echipa noastra de tehnicieni poate interveni prompt, pentru confortul dumneavoastră, la cele mai mici semne de disfuncţionalitate ale sistemului de climatizare.

 


 

service5

Masina la schimb

Pentru lucrarile de tinichigerie ce necesita mai mult de 2 zile reparatie puteti solicita masina la schimb, in limita disponibilitatii.

 

 

 

 

 


 

Asigurari si asitenta in asigurariservice6

Serviciile noastre de consultanta sunt gratuite. Printre companiile cu care lucram se numara Allianz Tiriac, Generali, Uniqa, Asirom, Euroins, Groupama, Omniasig şi alele. Eliberearea autoturismelor din service se face pe baza acceptului de plata obţinut de către consultant/ client.
 
În cazul în care nu deţineţi o poliţă de asigurare CASCO sau RCA la unul dintre aceşti asigurători, eliberarea autoturismului din service se face exclusiv pe baza dovezii platii de catre client a costurilor reparatiei, urmând ca proprietarul să-şi recupereze contravaloarea lucrărilor de la asigurător.
 
Obtinere de informatii in vederea efectuarii unui RCA, CASCO etc. este gratuita, ofertele fiind valabile 3 zile din momentul ofertarii.

 


 

Punem la dispozitia clientului 2 Sali de asteptare.
 
service7 service8

0743 166 176